Affiliate geld verdienen met uw website

Online bijverdienen kan prima met de kracht van een online marketing webshop. In dat geval laadt u dagelijks een feed in waarin een productaanbod van aanbieders staat opgenomen. Elke keer wanneer u een product via uw affiliate webwinkel verkoopt, ontvangt u geld.

Geld verdienen met affiliate marketing is zeer interessant. U installeert de webwinkel 1x en daarna verloopt het inladen van de feeds automatisch. Daarna kunt u haast op de automatische piloot inkomsten genereren. Het productaanbod zal altijd actueel blijven omdat de feeds automatisch om de zoveel tijd worden ingelezen.

Meer informatie over het starten van uw eigen affiliate marketing webwinkel kunt u vinden op de pagina affiliate marketing webshop. Een PHP script kan u ondersteunen bij het draaien van een eigen affiliate marketing webwinkel. Voor enkele tientjes haalt u een dergelijk script al in huis.

Een extra zakcentje verdienen met een affiliate webwinkel is prima te doen. Via de beheeromgeving kunt u zelf feeds aan uw affiliate marketing webshop toevoegen. Bij een affiliate netwerk kunt u daarbij zelf instellen hoe vaak u uitbetaald wilt worden.