Affiliate geld verdienen via een eigen website

Een eigen webshop beginnen kan ook op affiliate basis. U laadt dan dagelijks een feed in van andere aanbieders. U zult iedere keer bij een sale een affiliate commissie ontvangen in uw account van een affiliatenetwerk.

Product feeds worden iedere dag door het script opnieuw ingelezen. Het productaanbod op uw website blijft zo up-to-date. Een feed hoeft u slechts 1x in te stellen via de beheeromgeving. U hoeft dus zelf helemaal niets te doen om een up-to-date productaanbod weer te geven.

Zou u graag via een PHP script uw eigen webwinkel willen beginnen? Dan raad ik u aan de pagina affiliate webshop beginnen eens door te lezen. Dat artikel bevat een link naar een handig PHP script voor het beginnen van een affiliate marketing webshop. Wanneer u dat wilt, kunt u vandaag al beginnen met het opbouwen van een affiliate webwinkel.

Een extra zakcentje verdienen met een affiliate webwinkel is prima te doen. U kunt zelf bepalen welke feeds u wilt inlezen en welke producten u wilt aanbieden. Veel affiliate netwerken geven u de mogelijkheid om te kiezen wanneer u uitbetaald wilt worden.