Affiliate geld verdienen via een website

Online geld verdienen zonder eigen product is mogelijk door affiliate marketing toe te passen. U verdient dan geld met het promoten van reeds bestaande producten. Iedere keer wanneer er via uw verwijzing een verkoop wordt gerealiseerd, ontvangt u een vergoeding. Op Affiliate marketing met uw eigen website vindt u meer informatie. U krijgt bij de diverse affiliate netwerken de keuze uit een groot aantal aanbieders waarvan u producten en diensten kunt promoten.

U kunt uw tijd vooral besteden aan het toevoegen van producten met een script. Wanneer u gebruikmaakt van product feeds, dan zal het toevoegen van producten automatisch verlopen. Wanneer u inkomsten genereert met affiliate marketing, dan hoeft u geen eigen producten te ontwikkelen. Er zijn voldoende mogelijkheden met affiliate marketing. Bent u op zoek naar een extra inkomstenbron, dan is een eigen affiliate website een interessante optie.

Wilt u op een aantal vaste plekken banners toevoegen? Het script is uitgerust met een beheerpaneel waarmee dat een fluitje van een cent is. Voor het onderhoud van de website maakt u tijdens de installatie de inloggegevens aan. Op deze wijze kunt u uw affiliate internetshop ook heel gemakkelijk onderhouden.