Affiliate marketing met een eigen website

Het is altijd handig om een extra zakcentje te hebben in lastige tijden. Voor geld verdienen via internet zijn er diverse mogelijkheden. Met behulp van een affiliate marketing webwinkel kunt u vrij eenvoudig extra inkomen opbouwen. Zou u dat graag willen? Lees dan snel verder.

Zou u graag met zo een PHP script aan de slag willen? U kunt meer informatie vinden op Affiliate geld verdienen met je website. U vindt daar een verwijzing naar een eenvoudig te bedienen webwinkel script voor affiliate marketing. Via de beheeromgeving kunt u gemakkelijk uw website aanpassen en extra XML feeds toevoegen.

Binnen de verschillende rubrieken op uw site worden de affiliate producten toegevoegd. Ook zullen bij de producten affiliate links staan. De website van de aanbieder kan via deze link worden bezocht. U verdient een affiliate commissie wanneer er een sale wordt gerealiseerd.

U krijgt de volledige controle over uw website via het beheerpaneel. Wilt u een aangepast design laten ontwikkel door de aanbieder, dan is dat ook een mogelijkheid. Zo is het mogelijk om een unieke webshop in elkaar te zetten. Zou u graag een eigen HTML design gebruiken, dan kunt u die ook inladen in het systeem. Via de scripttaal PHP kan het script ook makkelijk uitgebreid worden.