Affiliate marketing met je eigen website

Wilt u online bijverdienen, dan is dat prima mogelijk met een affiliate marketing webwinkel. De webshop zal dan dagelijks een XML feed inladen met daarin de affiliate producten die u kunt aanbieden. Wanneer er via uw webshop een product wordt verkocht, verdient u een affiliate commissie.

Voor het genereren van online inkomen is affiliate marketing uiterst interessant. Het mooie van affiliate marketing is dat u eenmalig werk verzet voor het opzetten van de website. Nadat de installatie voltooid is, kunt u automatisch geld verdienen met uw affiliate webshop. Omdat de feeds automatisch ingelezen worden, zal het productaanbod altijd actueel zijn.

Wilt u zelf met behulp van een PHP script een affiliate webwinkel beginnen? Dan zou u kunnen beginnen met het doornemen van Affiliate geld verdienen via je eigen website. Dat artikel bevat een link naar een handig PHP script voor het beginnen van een affiliate marketing webshop. Vandaag kunt u nog uw eigen affiliate marketing webshop in de lucht hebben.

Een extra zakcentje verdienen met een affiliate webwinkel is prima te doen. Welke feeds u inleest en welk soort producten u aanbiedt, kunt u helemaal zelf bepalen. Wanneer u bij het affiliatenetwerk een bepaald bedrag heeft gespaard, kunt u het geld laten overmaken naar uw bankrekening.