Affiliate marketing met uw eigen website

In lastige tijden is extra geld altijd handig. Er bestaan diverse opties voor geld verdienen online. Met behulp van een affiliate marketing webwinkel kunt u vrij eenvoudig extra inkomen opbouwen. Zou u dat graag willen? Lees dan snel verder.

Over een PHP script dat u kunt gebruiken hiervoor, leest u meer op Uw eigen affiliate website beginnen. Het enige wat u verder nodig hebt is een passende domeinnaam en webhosting. U zet de bestanden met FTP op uw eigen webhosting pakket. De installatie zal tijdens het allereerste bezoek gestart worden.

Dagelijks vindt het inlezen van de actuele XML en JSON feeds plaats. Het getoonde productaanbod zal hierdoor altijd actueel zijn. Via een zogeheten affiliate link kan men bij een product doorklikken naar de daadwerkelijke website waar het product verkocht wordt.

De website kan volledig worden aangepast via het beheerpaneel. Wilt u een aangepast design laten ontwikkel door de aanbieder, dan is dat ook een mogelijkheid. Op deze manier kan de website helemaal uniek worden gemaakt. Verder kunt u een eigen HTML ontwerp gebruiken als u dat zou willen. Heeft u verstand van PHP, dan kunt u het script daarmee ook prima uitbreiden.