Begin een eigen webshop

Men vervangt winkelpanden steeds vaker door webwinkels. Zo valt de huur van een pand volledig weg. U verstuurd de spullen aan de hand van een e-mail met de bestelinformatie bij iedere bestelling. In iedere e-mail is een overzicht van de bestelling opgenomen.

U zult dan een webwinkel script nodig hebben. De website PHP webshop kan u verder helpen wanneer u op zoek bent naar een PHP script voor een eigen webshop. Het script is voorzien van een beheerscherm waarmee de voorraad is in te stellen. U kunt het script gewoon op een hosting pakket plaatsen. De website richt u vrij makkelijk in via de beheerschermen. De beheeromgeving geeft u de mogelijkheid om foto’s van de door u aangeboden producten op de website te plaatsen.

Het script is voorzien van voorraadbeheer zodat u ook per product het aantal stuks in uw voorraad kunt opgeven. Ook kunt u de kleuren van uw website naar uw eigen smaak aanpassen via de beheerschermen. Via de beheerschermen kunt u op een heel eenvoudige banners toevoegen op verschillende locaties binnen uw website. Via de beheerschermen voegt u ook gemakkelijk de voor de zoekmachines relevante meta gegevens toe. U kunt het script op een eigen hostingpakket draaien als u dat wilt. De bestanden kunt u middels FTP plaatsen op een eigen hostingpakket. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. Tijdens de installatie kunt u zaken instellen die nodig zijn om de webshop te laten functioneren.