Beheer betaalbaar een eigen portaal website

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Een manier is het opbouwen van een eigen website. Bij genoeg bezoek zal het u lukken om een interessante inkomstenbron te genereren. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Het bouwen van backlinks kan met behulp van een eigen startpagina.

Een hogere positie in Google kan met behulp van backlinks worden behaald. Daarbij zult u veel hebben aan een startpaginascript, waarover u meer kunt lezen op starpagina script. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

U kunt voor elke dochterpagina het kleurschema aanpassen. Iedere rubriek kan een eigen kleurschema toegewezen krijgen. De focus van een bezoeker kan zo naar een bepaalde categorie toe worden getrokken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Een dochterpagina kan geheel aan een specifiek onderwerp gewijd worden.

Wanneer u een backlink heeft verkocht, wordt er een factuur voor de linkaanmelding gegenereerd. Op de factuur komen de bedrijfsgegevens te staan die u via de beheerschermen heeft ingevuld. De factuur wordt automatisch verstuurd naar de klant zodra de betaling voor de linkaanmelding binnen is.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.