Beheer van uw linkpagina

Een Nederlandse startpagina is via Google vrij eenvoudig te vinden. Het betreft dan ook een typisch Nederlandse uitvinding. Ten opzichte van de link directories hebben startpagina’s een eigen opzet. Veel Nederlandse websites hebben de opzet van startpagina.nl overgenomen.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Wilt u zelf een startpagina website bouwen dan is het slim daarvoor gebruik te maken van een startpaginascript. U heeft een startpagina script, een domein en webhosting nodig voor uw eigen startpagina website. U kunt Startpagina aanmaken eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. U kunt met het startpaginascript links verkopen. De links worden geplaatst op de dochterpagina die de bezoeker heeft gekozen.

Binnen een handomdraai heeft een gebruiker van uw website een eigen startpagina gevuld met links. Via het aanmeldformulier kan men een account registreren.. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. U kunt als websitebeheerder wel alle startpagina’s van andere gebruikers wijzigen.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. Een volgende stap is het draaien van het installatiescript. Tijdens de installatie kunt u een aantal gegevens rondom te website en het beheer invullen. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. Het is mogelijk om de kleuren van dochterpagina’s en rubrieken aan te passen.