Beheer van uw startpagina

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

De pagina Aanmelden startpagina kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U kunt dan alles aanpassen van de website. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Dan gaat u de 20 links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.