Bouw een lijst van uw favoriete sites

Een linkportaal website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden opgericht. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Zij melden zich heel gemakkelijk aan via een registratieformulier op uw website.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op Houd uw favoriete sites online gemakkelijk bij. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. De meeste pakketten zullen moeiteloos PHP scripts draaien. U kunt het script verder uitbreiden met PHP wanneer u dat zou willen.