Bouw een verzameling van uw favoriete websites

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Dan kunt u de pagina eigen startpagina samenstellen eens bekijken. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.