Bouw je eigen advertentiesite

Zou u graag een advertentiesite starten? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. Met zo een script kunt u zelf bepalen hoelang een advertentie actief blijft op de site. Zodra het aantal dagen is verstreken dat u heeft ingesteld, zal de advertentie gedeactiveerd worden. Er kan bij het plaatsen een categorie worden gekozen.

Middels de pagina marktplaats cms kan meer informatie worden ingewonnen. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. Met het script heeft u uw eigen advertentiesite in handen die heel makkelijk te installeren is op uw webhosting. Aan de website kunt u op verschillende manieren geld verdienen.

Een adverteerder kan verschillende foto’s bij een advertentie toevoegen. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Als beheerder kunt u instellen naar welk formaat de afbeeldingen bij plaatsing van een advertentie moeten worden omgezet. Per categorie op de advertentiesite kunnen de gegevens voor de search engines worden ingesteld.

Bij alle advertenties op de site wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren op een advertentie. U kunt het ook zodanig instellen dat er een website URL of telefoonnummer aan een advertentie kan worden toegevoegd. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. Er zal voor verschillende betaalproviders ondersteuning zijn.