Een eigen affiliate website bouwen

U kunt middels een eigen webwinkel affiliate marketing gebruiken. Snel een eigen affiliate shop opzetten kan middels een PHP script dat daarvoor bedoeld is. Een dergelijk script is meestal voorzien van een beheeromgeving waarmee u gemakkelijk aanpassingen aan de website doet. Het kleurscherma kan bijvoorbeeld worden veranderd met behulp van de beheerschermen. Het is ook mogelijk om met een team het onderhoud aan de site te plegen. U maakt heel gemakkelijk nieuwe beheerdersaccounts aan via het beheerpaneel.

Wanneer u gebruikmaakt van automatische feeds, worden de rubrieken automatisch aangemaakt. Bent u op zoek naar extra inkomen via affiliate marketing, neem dan ook eens affiliate webshop door. U kunt vrij snel een nieuwe affiliate winkel online hebben met behulp van een affiliate PHP script. Meer informatie kunt u vinden wanneer u op de hierboven vermelde link klikt.

Er zijn ook een aantal locaties op de site waar u banners kunt plaatsen. De backend kan ook gebruikt worden om banners toe te voegen aan dergelijke ruimtes binnen uw shop. U kunt het plaatje en de link van de banner toevoegen.