Een eigen portaalwebsite oprichten

U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Veel van deze technieken hebben te maken met het verkrijgen van meer backlinks. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.