Een eigen portaalwebsite oprichten

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Tevens is een optie om een eigen startpagina website op te zetten. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina nederlandse startpagina. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. De betaling vindt daarbij online plaats.