Een eigen portaalwebsite vormgeven

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Daarbij is het hebben van uw eigen website van groot belang. Het is van groot belang dat u voldoende bezoek op uw website heeft. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. Links naar uw zakelijke website zijn daarbij wel belangrijk. Het bouwen van backlinks kan met behulp van een eigen startpagina.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. U kunt in het artikel aanmelden startpagina meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. U kunt via de link in dat artikel meer vinden over een script dat u daarvoor kunt downloaden.

Het is voor elke dochterpagina mogelijk om het kleurschema aan te passen. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. De aandacht van bezoekers kan naar een specifieke rubriek worden getrokken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden. Het script ondersteunt daarbij verschillende betaalproviders. De betaalprovider Mollie kan bijvoorbeeld gebruikt worden.

U kunt ook affiliate marketing toepassen tussen de reguliere backlinks door. Net als bij een affiliate webshop verdient u dan geld met behulp van commissies die u per verkoop verdient. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

De startpagina website bevat een aanmeldformulier waarmee nieuwe paginabeheerders zich kunnen registreren voor het aanmaken en het bewerken van een eigen startpagina. In het beheerpaneel kunt u per categorie op een startpagina de voor Google relevante gegevens invullen. Het gaat daarbij om de meta keywords en een meta description. U kunt voor elke categorie aparte kleuren instellen. Door de juiste kleuren te gebruiken kunt u de focus van de bezoeker naar een bepaalde rubriek toe halen.