Een eigen startpagina maken

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En is het starten van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Natuurlijk kan dat. Deze optie is er ook indien u helemaal geen verstand van websites maken heeft. Met een bijzonder PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via het artikel Eigen startpagina samenstellen kunt u het ook lezen. Zo een script is in PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

Het is zo in te stellen dat derden ook een dochterpagina kunnen aanmaken. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. U kunt wanneer beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze indien u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.