Een eigen startpagina op touw zetten

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. En is het starten van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Deze mogelijkheid is mogelijk. Ook indien u niet veel van de techniek weet. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Via de pagina eigen startpagina leest u daar meer over. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Via een beheerpaneel maakt u simpelweg een startpagina aan.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Een link kan zowel op de homepage in het geval dat op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Handig indien u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.