Een eigen startpagina op touw zetten

Misschien heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En is het beginnen van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Deze optie is er tevens voor u. Zelfs in het geval dat u amper technische kennis heeft. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Met behulp van de link naar de pagina Beheer startpagina komt u aan meer informatie. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Meestal is zo een script prima betaalbaar. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheergedeelte doen.

Veel internetondernemers zullen zelf een startpagina beginnen een interessante mogelijkheid vinden. Het is niet nodig dat u veel weet van programmeren of websites maken. De koppeling tussen het subdomein en de dochterpagina zal door het script zelf worden aangelegd. U hoeft zich vooral bezig te houden met de content van de website. U heeft de optie om via het beheerpaneel de website geheel aan te passen.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar tevens aan de homepage. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Een uitstekende keuze indien u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het is mogelijkerwijs om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.