Een eigen startpagina op touw zetten

Er is niet veel kennis van websites ontwikkelen nodig om een startpagina dochter te maken. Er zijn flink wat websites waar u kosteloos een eigen startpagina kunt registreren. Wanneer u op een startpagina website een gebruikersaccount aanmaakt kunt u vervolgens inloggen en een eigen startpagina samenstellen.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Heeft u een account dan is het simpel om ook een startpagina aan te maken. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Meestal moet u ook een titel invoeren. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Allereerst maakt u een categorie aan. Hierin plaatst u de links. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Op deze manier wordt het mogelijk om reclamemateriaal aan uw startpagina toe te voegen. Een inkomen genereren met uw dochterpagina wordt zo mogelijk. Neem het artikel startpagina script door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Vaak controleert het script zelf of de betaling is gelukt. Ook de plaatsing van de link gebeurt vaak automatisch. Om zelf een dergelijke site op te zetten, dient u te beschikken over webhosting. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. Zo houdt u zelf het heft in handen. U kunt dan zelf bepalen hoeveel pagina’s u aanmaakt en hoeveel links u plaatst. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.