Een eigen startpagina samenstellen

Is een eigen startpagina website iets voor u? Ook voor u is dat mogelijk. Wat ervoor nodig is, is een startpagina script. De installatie van het script op uw webruimte hoeft niet lastig te zijn. Wilt u het script zelf installeren, dan is dat ook makkelijk. Meestal is er documentatie voor beschikbaar.

Een startpagina script, daar kunt u via het artikel Beheer van uw startpagina ook meer over lezen. Het gaat niet om een heel duur script. Geld verdienen kan met het startpagina script op verschillende manieren. Zo is het verkopen van backlinks een optie. Tevens is het mogelijk om een banner op uw startpagina te tonen. Langs deze weg verdient u de aanschafkosten snel weer terug. Uw startpagina zal zo voor extra inkomen zorgen. Soms zal men een linkje naar uw website plaatsen. Zo wordt uw startpagina ook bekender in de zoekmachines en bij eventuele bezoekers.

Via een meegeleverd installatiescript wordt het geheel gebruiksklaar gemaakt. U uploadt de bestanden naar uw webruimte en u start het installatie script. De installatie script maakt onder andere een beheerdersaccount aan voor u. Dochterpagina’s krijgen een eigen subdomein toegewezen. Via dat subdomein is de nieuwe subdomein vervolgens te zien. En zo heeft iedere startpagina een eigen subdomein eraan gekoppeld.