Een eigen startpagina samenstellen

Een eigen startpagina website is een handig hulpmiddel bij het bouwen van links naar uw website. Op uw startpagina website kunt u verwijzingen naar andere websites plaatsen. U kunt een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Erg handig omdat gerelateerde links op die manier bij elkaar komen te staan.

U kunt de website zo opzetten dat bezoekers ook een eigen startpagina kunnen maken. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Hiermee krijgt de gebruiker een eigen account voor de beheeromgeving. Met dit account kan een eigen startpagina worden samengesteld en beheerd.

De bezoeker mag een subdomein kiezen waarmee de startpagina bereikbaar zal zijn. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. Men spreekt ook wel van zoekwoorden. U kunt achter dergelijke zoektermen komen door een zoektermen analyse te doen.

Het artikel Aanmelden startpagina kunt u ook doornemen als u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Wat u nodig heeft is een webhosting pakket en een eigen domeinnaam. Een installatiescript neemt het moeilijkste werk uit handen. Na het installeren is het direct mogelijk om dochterpagina’s aan te maken. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. Men kan per afzonderlijke startpagina de kleuren aanpassen.

U koppelt eenvoudig een betaalprovider aan het startpaginascript. Na het koppelen van een betaalprovider kunt u links verkopen. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpagina script geplaatst. Voor een homepage link een een link op een gewone dochterpagina kunt u variërende prijzen hanteren. Zo verdient u ook nog eens geld met uw eigen startpagina website. U kunt zo onder andere de aanschafkosten van het startpaginascript eenvoudig terugverdienen. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf de regels.