Een eigen startpagina site oprichten

U kunt aan elke startpagina diverse rubrieken toevoegen. Elk deelthema van een dochterpagina kan een eigen rubriek krijgen. Er kunnen binnen elke categorie diverse backlinks geplaatst worden.

Als u meer over linkbuilding te weten zou willen komen, dan kunt u daar meer over vinden via de pagina starpagina script. In dat artikel vindt u een link naar de pagina waar u een PHP script kunt aanschaffen. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. U kunt aan een voorpagina link een ander bedrag koppelen dan voor een link op een gewone dochterpagina.

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. De bedrijfsgegevens voor bovenaan de factuur kunt u via het beheerpaneel invoeren. De factuur zal per e-mail naar de klant worden verstuurd zodra de betaling binnen is.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.