Een marktplaats bouwen

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Het artikel marktplaats CMS bevat alle benodigde informatie over het PHP script. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt de voor uw website relevante gegevens invullen via het installatieprogramma.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. U kunt er alles lezen over de werking van het advertentiescript. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. U kunt het script bijzonder gemakkelijk inzetten. Zelfs wanneer u niet zoveel verstand van de techniek heeft.

Wanneer u dat wilt, dan is het ook mogelijk om extra hosting af te sluiten bij het script. Een direct inzetbaar SSL certificaat is bij het script inbegrepen. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.