Een mobielvriendelijke marktplaats bouwen

Er is gemakkelijk een eigen marktplaats te beginnen waarmee u geld kunt verdienen. U kunt diverse categorieën toevoegen aan de website, waarbinnen de advertenties vervolgens kunnen worden geplaatst door de adverteerders. De laatst gemaakte advertenties worden in een overzicht op de voorpagina weergegeven. Hoe het overzicht is ingedeeld kunt u zelf bepalen.

Inkomsten kunt u heel makkelijk genereren met uw eigen advertentiewebsite. U kunt affiliate banners toevoegen op uw website. U verdient commissie iedere keer wanneer u een product met affiliate marketing verkoopt. Ook kunt u affiliate feeds inlezen en de producten plaatsen als advertentie op uw eigen marktplaats. Het is vrij gemakkelijk om bij een advertentie een affiliate link te plaatsen.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina marktplaats script te vinden. Uw advertentie website zal een pagina bevatten voor het registreren van gebruikers. Een beheerder kan per advertentie diverse foto’s toevoegen. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

De relevante meta gegevens kunnen per categorie worden ingevuld. U kunt per categorie de belangrijkste sleutelwoorden en een omschrijving opgeven. Als gevolg hiervan kan de website beter gevonden worden.

Het kleurschema van de site kan gemakkelijk aangepast worden via het beheerscherm. Zo kunt u een uniek ogende marktplaats website samenstellen. In een zucht en een scheet is het script geïnstalleerd op uw webhosting. Het script installeren neemt daarom ook niet veel tijd in beslag.

U kunt het 1e scherm gebruiken voor het invoeren van de gegevens van uw nieuwe marktplaats website. De database connectie kan worden ingesteld met behulp van het tweede dialoogvenster. Een gebruikersnaam en een wachtwoord kunt u in het derde scherm invoeren. U kunt met behulp van een meegeleverd beheerscherm uw eigen marktplaats website beheren.