Een moderne portaal site bouwen

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Op de pagina adsense website is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.