Een mooie startpagina maken

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Uiteraard is die optie er. Ook als u niet veel van de techniek weet. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Via de link naar de pagina Startpaginascript komt u aan meer informatie. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Via een beheerpaneel maakt u simpelweg een startpagina aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden ook een startpagina aanmaken op uw website. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Met het account dat vervolgens wordt gecreëerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.