Een mooie startpagina op touw zetten

Is een eigen startpagina website iets voor u? Dit artikel vertelt u wat te doen. Met een startpagina script kunt u een dergelijke website beginnen. Desgewenst kan de aanbieder het script voor u installeren op uw webruimte. Het is desondanks niet lastig om zelf het script te installeren. Vaak zal er een handleiding voorhanden zijn.

U kunt met uw beheerrechten gemakkelijk aanpassingen aan de website verrichten. Het startpagina script is zo in te stellen dat nieuwe gebruikers zich via de site kunnen aanmelden. Zodra een gebruiker een account heeft aangemaakt, maakt hij eenvoudig een eigen startpagina aan. De stijl en kleuren van de afzonderlijke startpagina’s zijn heel gemakkelijk te wijzigen. Neem Nieuwe startpagina maken door al u meer zou willen weten over een dergelijk PHP script. Het artikel bevat een link welke verwijst naar de bestelpagina. Het startpaginascript is zowel veilig als geschikt voor mobiel verkeer.

Met een meegeleverd installatiescript wordt de installatie sterk vereenvoudigd. Nadat u de bestanden heeft overgezet naar de server, roept u het installatie script aan. Het installatieprogramma maakt bijvoorbeeld een account voor u aan waarmee u de website kunt beheren. Een pagina beheerder kan bij een nieuwe startpagina kiezen voor een uniek subdomein. De startpagina komt tevoorschijn wanneer men met de browser dat specifieke subdomein bezoekt. En zo is er een subdomein gekoppeld aan iedere startpagina.