Een mooie startpagina op touw zetten

Een startpagina script is in feite een speciaal aangepast CMS systeem. Wat ook vaak voorkomt is dat men een bestaand script migreert naar een modern script. Een dochterpagina wordt meestal rond een enkel thema opgebouwd. U kunt doornemen voor tips bij het gebruik van een startpaginascript.

Een eigen account is te maken via het aanmeldformulier. Gebruikers kunnen dit account gebruiken om in de beheeromgeving in te loggen. Zodra men is ingelogd kan men een nieuwe startpagina aanmaken.

Een startpaginascript wordt in de regel in de programmeertaal PHP gemaakt. Vaak is er een database nodig. Weet u niet welke hosting u voor het script moet afnemen, vraag dan aan de aanbieder van het script wat de minimale vereisten zijn. De link die hierboven wordt vermeld wijst naar een website die meer artikelen bevat. U vindt in een aantal artikelen een verwijzing naar een professioneel startpagina script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Men zal echter wel alleen bereid zijn om te betalen wanneer dat iets voor hun toevoegt. U moet dus een interessante site hebben.

Wilt u een kwalitatieve startpagina website dan dient u verschillende zaken aan te houden. Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina.

De structuur en de opmaak zoals wij die van de startpagina’s kennen zul je niet snel in andere landen vinden. Het subdomein van uw startpagina mag u bij het aanmaken van een startpagina kiezen. Daarbij is een voorwaarde dat het subdomein niet al bezet is.