Een Nederlandse startpagina maken

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Natuurlijk kan dat. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dit met een startpagina script doen. Meer informatie is op te vragen via Aanmelden startpagina. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Een dergelijk script is niet heel duur. Het script bevat een beheerpaneel waarmee u startpagina’s aanmaakt.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. U kunt in het geval dat beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.