Een nieuwe portaalsite oprichten

Het is handig om van een startpagina website gebruik te maken om te komen tot een betere vindbaarheid van uw website. U kunt backlinks naar uw website plaatsen waarmee u de vindbaarheid van uw site vergroot. Links bouwen om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het beheren van uw eigen startpagina website is mogelijk.

U wijzigt de startpagina website eenvoudig via de beheerschermen die ook onderdeel van het PHP script zijn. Zo kunt u globaal de kleuren van uw website instellen. Individuele beheerders kunnen de instellingen van hun eigen dochterpagina wijzigen. U zet per onderwerp gemakkelijk een startpagina in elkaar.

Er is geen noodzaak tot het aanmaken van losse folders voor de startpagina’s. Het is naast backlinks mogelijk om een gewone tekst te plaatsen op een startpagina.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. Op de hoeveelheid startpagina’s dat kan worden aangemaakt geldt geen enkele limiet. U kunt per startpagina een eigen naam en subdomein invullen.

De software om uw eigen startpagina aan te maken kan via Goede startpagina worden gevonden. De link op de pagina kan worden gebruikt voor het bezoeken van de site van de ontwikkelaar van het script. Het is script is voor een paar tientjes al aan te schaffen.

Wanneer u het script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te laten bouwen. De linkbuilding werkzaamheden kunnen direct gestart worden. De noodzaak om zelf een script te laten bouwen is er niet. Ook is het zo dat een programmeur nooit voor hetzelfde bedrag eenzelfde soort script zal kunnen ontwikkelen.

Het is niet moeilijk voor een nieuwe beheerder om zichzelf aan te melden. Voor registratie als nieuwe beheerder is een speciale pagina. Op die pagina mag een nieuwe beheerder zelf zijn gebruikersnaam en wachtwoord invullen.