Een nieuwe portaalsite runnen

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. Daarbij is het hebben van uw eigen website van groot belang. Het is van groot belang dat u voldoende bezoek op uw website heeft. Een hogere positie in de zoekmachines is daarbij van groot belang. Backlinks helpen daarbij. Daarbij is een optie om uw eigen startpagina website in elkaar te zetten, waarop u links kunt plaatsen.

Startpagina websites kunnen worden ingezet om een hogere notering in de zoekresultaten te krijgen van Google. Daarbij zult u veel hebben aan een startpaginascript, waarover u meer kunt lezen op eigen startpagina samenstellen. U kunt via de link in dat artikel meer vinden over een script dat u daarvoor kunt downloaden.

Bezoekers kunnen links aanmelden en daarvoor betalen. U kunt aan een voorpagina link een ander bedrag koppelen dan voor een link op een gewone dochterpagina. Wanneer u een backlink heeft verkocht, wordt er een factuur voor de linkaanmelding gegenereerd. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Heeft de klant betaald via Mollie of TargetPay, dan ontvangt hij per e-mail de factuur voor de linkaanmelding.

U kunt ook affiliate marketing toepassen tussen de reguliere backlinks door. Dit werkt hetzelfde als een affiliate webshop maar dan in de vorm van een startpagina website. Houdt u zich met SEO bezig, dan is het zeker de moeite waard om uw eigen startpagina website te bouwen.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Velen zijn u voorgegaan om met dit geweldige script aan de slag te gaan. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

Op uw website kunt u de mogelijkheid bieden om een eigen startpagina samen te stellen. De meta gegevens voor Google kunnen per specifieke rubriek worden ingevoerd. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. Per categorie kan ook de kleurstelling worden gewijzigd. Dit is interessant om de aandacht naar een specifieke categorie toe te trekken.