Een nieuwe portaalsite samenstellen

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Veel van deze technieken hebben te maken met het verkrijgen van meer backlinks. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Tevens is een optie om een eigen startpagina website op te zetten. Op de pagina eigen startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.