Een nieuwe startpagina online zetten

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Dit gehele proces verloopt automatisch. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Nieuwe startpagina maken een goed artikel. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.