Een nieuwe startpagina samenstellen

Wilt u een eigen website maken, dan zal het vaak om een reguliere website gaan. In sommige gevallen gaat het om een ander soort website. Het kan bijvoorbeeld om een startpagina website gaan. Dat is prima te realiseren met behulp van een startpagina script. Het is een linkcatalogus die de vorm van een website heeft aangenomen. Neem Hoe maak je een startpagina? door als u meer informatie erover wilt. Vaak gaat een dochterpagina over een specifieke onderwerp. Voor het aanmaken van deelonderwerpen kunt u de categorieën binnen een startpagina gebruiken.

Een aanpassing verrichten aan uw website is heel makkelijk met een startpagina script. Het is voor een bezoeker mogelijk om zichzelf aan te melden voor het beheer van zijn eigen startpagina op uw website. Op uw website wordt een aanmeldformulier getoond die de bezoeker hiervoor kan invullen. Heeft de bezoeker zich aangemeld, dan kan hij met zijn nieuwe accountgegevens inloggen en een startpagina aanmaken.

Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan een subdomein worden gekozen. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. U kunt na het aanmaken van de startpagina direct beginnen met het toevoegen van content. Een beheerder kan meerdere pagina’s aanmaken en vullen met content. U kunt zelf instellen in welke kleuren de website wordt weergegeven. Er zijn diverse websites waar u snel kleuren kunt zoeken die prima te combineren zijn.

Hoewel u ook gratis een startpagina op bestaande websites kunt maken, heeft een eigen startpagina website voordelen. Er zal geen dochterpagina plotseling verdwijnen. Wilt u een bepaalde vorm van zekerheid, dan krijgt u die met uw eigen startpagina website. Het script is ontwikkeld in de scripttaal PHP. Het draaien van PHP scripts is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het startpaginascript biedt de mogelijkheid voor het generen van inkomsten.