Een nieuwe startpagina samenstellen

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Uiteraard kan dat. Ook als u niet veel van de techniek weet. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Meer informatie is op te vragen via Aanmelden startpagina. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Het script bevat een beheeromgeving waarmee u startpagina’s aanmaakt.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Een uitstekende keuze wanneer u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het is mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.