Een nieuwe startpagina samenstellen

U zult een Nederlandse startpagina via de zoekmachines snel gevonden hebben. Dit komt omdat startpagina’s een uitvinding van Nederlandse bodem zijn. De link directories die u in het buitenland ziet, hebben toch weer een andere uitstraling. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

Linkbuilding is iets waarvoor startpagina’s uiterst nuttig zijn. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze websites voor linkbuilding inzetten kost u niets. Wilt u zelf een startpagina website bouwen dan is het slim daarvoor gebruik te maken van een startpaginascript. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. U leest hier meer over in het artikel Startpaginascrtipt. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

Binnen een handomdraai heeft een gebruiker van uw website een eigen startpagina gevuld met links. Men moet dan wel eerst een account aanmaken via het aanmeldformulier.. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Het moet gaan om een eigen startpagina. Men kan de startpagina van een andere gebruiker niet wijzigen. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Eenmaal geïnstalleerd dan kunt u ook de kleuren van uw startpagina website aanpassen via de beheerdersomgeving. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.