Een professionele advertentiewebsite bouwen

Deze pagina beschrijft een handig script waarmee u zelf een marktplaats kunt beginnen. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Tijdens het draaien van het installatieprogramma kunt u zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren voor het uitvoeren van de beheerderstaken.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Raadpleeg marktplaats CMS wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Een totaal nieuw script kan onmogelijk voor eenzelfde tarief gebouwd worden.

U kunt meer informatie over het script vinden op de website. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Gebruikmaken van het script is voor iemand zonder technisch inzicht vrij gemakkelijk. Het script is uitstekend inzetbaar voor het genereren van extra inkomen.

Wanneer u dat wilt, dan is het ook mogelijk om extra hosting af te sluiten bij het script. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Bij een advertentie kan een website link en een telefoonnummer worden weergegeven. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. U kunt diverse betaalproviders gebruiken voor het ontvangen van betalingen.