Een responsive advertentiesite maken

Met een eigen advertentiewebsite kunt u vrij eenvoudig extra inkomen genereren. Er zijn meerdere rubrieken aan te maken waarin vervolgens de advertenties door de adverteerders kunnen worden geplaatst. De laatst gemaakte advertenties worden in een overzicht op de voorpagina weergegeven. Hoe het overzicht is ingedeeld kunt u zelf bepalen.

Inkomsten kunt u heel makkelijk genereren met uw eigen advertentiewebsite. U kunt affiliate banners toevoegen op uw website. Bij affiliate marketing verdient u geld met de verkoop van producten van een andere partij. Het is ook mogelijk om affiliate feeds in te laden en de producten in die feed als advertentie aan uw advertentiewebsite toe te voegen. Bij iedere advertentie kunt u een website link plaatsen. Dit kan dan ook een affiliate link zijn.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina marktplaats cms te vinden. Een nieuwe adverteerder kan zich makkelijk aanmelden via een daarvoor bedoelde pagina. Diverse foto’s kunnen er door een adverteerder worden toegevoegd. Het maximum aantal foto’s kan per advertentie vrij eenvoudig worden ingesteld via de beheeromgeving.

De relevante meta gegevens kunnen per categorie worden ingevuld. Per categorie kunt u keywords en een beschrijving van de betreffende categorie invoeren. U vergroot daarmee de vindbaarheid van de website.

Via het beheerpaneel kunt u eenvoudig de kleurstelling van uw eigen marktplaats wijzigen. Een uniek ogende marktplaats website kan op deze manier worden gerealiseerd. De installatie van het script is zo gepiept. In een uurtje kunt u het script aan de praat hebben op uw hostingpakket.

In de eerste dialoogbox kunt u de globale gegevens voor de website invullen. Gegevens voor de databaseverbinding kunnen in het 2e dialoogvenster worden ingevuld. Via het 3e scherm is een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. Hiermee kunt u inloggen in het beheerpaneel en de website beheren.