Een uitgebreide advertentiesite runnen

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Zo een script wordt ook wel een CMS script genoemd. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. Het artikel advertentie script geeft u meer inzicht in dit script.

U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiƫren naar de server. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt.

U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.