Een uitgebreide marktplaats runnen

Een eigen marktplaats website kan worden ingezet voor het genereren van extra inkomsten. Zo is het mogelijk om een affiliate banner te plaatsen bovenaan uw website. Bovendien kunt u betaalde rubrieken aanmaken op uw marktplaats website. Het plaatsen van topadvertenties is een 3e mogelijkheid die op uw advertentie website aangeboden kan worden. Er zijn scripts voor het maken van een eigen advertentie website. Het artikel eigen marktplaats beginnen bevat meer informatie over een bestaand script waarmee het kan. Via dit beheerpaneel kan op eenvoudige wijze het beheer van uw advertentiewebsite worden gedaan.

U hoeft niets te weten van de technische invulling. U kunt eenvoudig aanpassingen in het kleurschema verrichten met behulp van dit beheerpaneel. U kunt ook banners toevoegen aan uw advertentiewebsite met behulp van deze beheeromgeving. Door een bestaand script aan te schaffen, realiseert u een besparing in tijd. Een nieuw script zal doorgaans niet voor hetzelfde bedrag ontwikkeld kunnen worden. U kunt nieuwe opties vrij eenvoudig toevoegen met PHP.

Per categorie kunnen de meta keywords en de meta beschrijving voor de zoekmachines ingevuld worden. U kunt zo een goede positie halen voor de verschillende categorie├źn die uw marktplaats website rijk is. Ook is het mogelijk om het advertentie-overzicht vorm te geven. Op deze wijze kunt u tussen de advertenties door ook banners plaatsen.

Men kan navigeren naar al bekeken advertenties via een blokje waarin de laatst bekeken advertenties worden vermeld. Verder is het ook het zoeken op de marktplaats website uiterst eenvoudig te doen voor de bezoekers. Het registreren op de website is voor een adverteerder erg makkelijk te doen. Zodra het aanmeldformulier is ingevuld, wordt een nieuw account aangemaakt voor de nieuwe adverteerder. Men kan dit account gebruiken om een nieuwe advertentie aan de website toe te voegen.

De laatst bekeken advertenties blijven constant in beeld voor een bezoeker. De laatst bekeken advertenties kunnen zo weer worden opgezocht. Een adverteerder kan zowel een website link als een telefoonnummer plaatsen bij een advertentie. Ook kan er met behulp van een reactieformulier worden gereageerd op een advertentie. Er zijn dus genoeg manieren om een reactie op een advertentie in te sturen.