Een uitgebreide portaalwebsite maken

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.