Een uitgebreide portaalwebsite oprichten

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. U kunt online voor de backlink betalen.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Op eigen startpagina samenstellen staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Voor dat script kunt u online betalen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.