Een webwinkel maken

Fysieke winkels worden vandaag de dag steeds meer vervangen door een online variant. De kosten van de huur van een pand zullen zo wegvallen. Bij elke bestelling ontvangt u een e-mailbericht met uitgebreide informatie rondom de bestelling. U kunt aan de hand van de informatie in de e-mail de spullen naar de koper versturen.

Bestaat bij u de behoefte om een webwinkel te beginnen? Dan kunt u best eens kijken op Een eigen webshop beginnen. Informatie over een nuttig script kunt u op die website vinden. U kunt gemakkelijk aan een webshop beginnen met dit script.

Wilt u een uitgebreide beschrijving toevoegen per product, dan kan dat uiteraard. U kunt de beheerschermen ook gebruiken om de kleuren van uw website naar uw eigen wens aan te passen. U kunt verschillende banners toevoegen aan uw website. Het uploaden is gemakkelijk te doen met uw browser als u naar de beheeromgeving gaat. De voor de zoekmachines relevante informatie kan heel makkelijk via de beheeromgeving worden ingevoerd. U kunt het script op een eigen hostingpakket draaien als u dat wilt. U kunt de bestanden met een FTP programma op de webserver plaatsen. Bezoekt u vervolgens uw nieuwe website met uw browser, dan wordt een installatiescript gestart. Tijdens de installatie kunt u zaken instellen die nodig zijn om de webshop te laten functioneren.