Eenvoudig een nieuwe portaal website maken

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Het is ook mogelijk om een reeds bestaand script te kopen. U kunt via het artikel Startpagina script installatie een kant en klaar startpagina script vinden. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. Er zit een beheeromgeving bij het script waarmee u alles kunt wijzigen.

Niet werkende links kunnen met een meegeleverd script worden gecontroleerd. Iedere dag kunt u een e-mail ontvangen waarin niet werkende links worden gemeld. U weet zo snel welke links niet goed werken. Zo kan de website schoon gehouden worden van links die niet werken. Nieuwe paginabeheerders kunnen zich zo eenvoudig aanmelden op uw eigen startpagina website.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. U kunt zo vooral relevante links op iedere dochterpagina plaatsen. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Verder is het mogelijk om het laatste nieuws te tonen op een startpagina.

Er is verder de mogelijkheid om een weerkaartje op een startpagina te tonen. Het is prima mogelijk om met een startpagina website extra geld online te verdienen. Geld kan worden verdiend met het verkopen van backlinks. Daarnaast kunt u banners plaatsen op de startpagina website. Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. Wilt u een Adsense blokje plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s dan is dat met het script geen enkel probleem. U kunt tevens affiliate links op de website plaatsen.

Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Deze bestaat uit slechts 3 schermen. Het eerste scherm bestaat uit het invullen van de algemene informatie voor de website. De databaseverbinding kan worden ingesteld met het 2e scherm van het installatiescript. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. Er mag een gebruikersnaam en een wachtwoord door u worden uitgekozen.