Eenvoudig webshop beginnen

Een webwinkel kan worden gebruikt voor het online aanbieden van uw producten. Er kunnen daarbij meerdere betaalmethoden aangeboden worden. Na een bestelling en een corresponderende betaling zult u een e-mail met de bestelinformatie ontvangen. De e-mail bevat de informatie die nodig is om de producten op te sturen. Dit is de kans om op uw eigen hostingpakket een betaalbare PHP webshop te beginnen. U plaatst de bestanden via FTP op uw hostingpakket. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. Tijdens de installatie kunt u zaken instellen die nodig zijn om de webshop te laten functioneren.

U zult dan een webwinkel script nodig hebben. Meer informatie voor een script om een eigen webwinkel te runnen, is te vinden op de website Uw eigen webwinkel starten. De voorraad is eenvoudig te beheren met de beheerschermen. U kunt het script gewoon op een hosting pakket plaatsen. U kunt via het beheerpaneel makkelijk uw website naar wens inrichten. De beheeromgeving geeft u de mogelijkheid om foto’s van de door u aangeboden producten op de website te plaatsen.

Ook kunt u per product vanzelfsprekend een uitgebreide omschrijving toevoegen. Ook kunt u de kleuren van uw website naar uw eigen smaak aanpassen via de beheerschermen. U kunt verschillende banners toevoegen aan uw website. Het uploaden is gemakkelijk te doen met uw browser als u naar de beheeromgeving gaat. Relevante informatie voor Google is eveneens in de beheeromgeving in te voeren. Wilt u het script op een eigen hostingpakket draaien, dan is dit uw kans. Via een FTP client zet u de bestanden op het hostingpakket. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. De absoluut noodzakelijke dingen die nodig zijn om de webshop te laten draaien, kunt u tijdens de installatie instellen.