Eenvoudige webshop

Het kan zijn dat u uw spullen al langer wilt aanbieden via een webwinkel. Het kan daarbij zomaar zijn dat u absoluut geen ervaring hiermee heeft. U kunt via het juiste script op een makkelijke wijze een eigen webwinkel bouwen.

Via de beheerschermen voegt u heel gemakkelijk nieuwe producten toe aan uw webshop. U kunt meer over een PHP script met een dergelijke beheeromgeving lezen op de pagina Een webshop starten.

Het uiterlijk van uw website kunt u zelf aanpassen. In de beheeromgeving kunt u de gewenste rubrieken van uw webwinkel aanmaken. Het aanpassen van de kleuren van uw webshop is verder heel makkelijk te doen. Nadat de kleuren zijn gewijzigd, zijn de nieuwe kleuren direct op uw website zichtbaar. Wanneer u het script heeft aangeschaft, kunt u de bestanden plaatsen op uw hostingpakket. Nadat u de bestanden heeft geplaatst, kunt u het installatieproces starten.

De webwinkel is voorzien van een module voor voorraadbeheer. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. U kunt per combinatie van maat en kleur bijvoorbeeld het aantal stuks opgeven binnen uw voorraad. Zo kunnen klanten alleen een kleur en maat selecteren die in de voorraad aanwezig is.