Eigen Advertentie Site Realiseren

Gebruikt u een marktplaats PHP script dan zal het opzetten van een eigen marktplaats zo gepiept zijn. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Die paar tientjes verdient u dubbel en dwars terug.

Het aanmaken van betaalde rubrieken is een mogelijkheid om geld te verdienen. Plaatst iemand in een dergelijke rubriek een advertentie, dan moet er een geldbedrag door die persoon betaald worden. De prijs van een dergelijke advertentie stelt u makkelijk in. Met het script kunt u daarnaast op andere manieren geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld een bedrag rekenen voor het tonen van een telefoonnummer of een website URL.

U kunt uw website aanpassen via een centrale beheeromgeving. Hier komt u met een speciale link terecht. Er verschijnt dan een inlogscherm waarmee u in de beheeromgeving inlogt. Meer over een marktplaats CMS is te vinden in het artikel advertentie script. Met het script komt een gebruiksklare advertentie website beschikbaar op uw webruimte. Na de installatie is de website direct te gebruiken als advertentie website.

Een categorie of kleur wijzigen is uiterst eenvoudig met het advertentie script. In de beheeromgeving kunt u ook de diverse advertenties op uw website beheren. Via een aanmeldformulier op uw site kan een adverteerder zich eenvoudig aanmelden. Via een reactieformulier dat bij elke advertentie wordt getoond, kan een geïnteresseerde reageren op een advertentie.

De meeste webhosting pakketten zullen PHP ondersteunen. PHP is vaak al ingeschakeld. Er zijn behoorlijk wat webhosting pakketten waar u uit kunt kiezen. Kies wel een pakket waar u een database mag aanmaken. Een database wordt gebruikt om de gegevens in op te slaan. Let hierop als u hosting afsluit.