Eigen advertentiesite runnen

Geld verdienen met uw eigen advertentie website is uiterst gemakkelijk. U kunt verschillende rubrieken aanmaken waarbinnen de advertenties worden geplaatst. In een overzicht op de homepage worden de laatst aangemaakte advertenties weergegeven. Het is daarbij mogelijk om zelf te bepalen hoe dit overzicht is ingedeeld.

Het is vrij makkelijk om geld te verdienen met een eigen marktplaats website. Het is mogelijk om affiliate banners aan uw website toe te voegen. Per verkocht product ontvangt u bij affiliate marketing een commissie. Ook kunt u affiliate feeds inlezen en de producten plaatsen als advertentie op uw eigen marktplaats. U kunt affiliate links toevoegen aan de advertenties.

Via eigen marktplaats beginnen kunt u meer informatie vinden over een script waarmee een eigen marktplaats eenvoudig te realiseren is. Uw advertentie website zal een pagina bevatten voor het registreren van gebruikers. Een beheerder kan per advertentie diverse foto’s toevoegen. Via het beheerpaneel stelt u het aantal foto’s per advertentie heel makkelijk in.

Voor iedere rubriek kunnen de meta gegevens ingesteld worden. Zo kunt u per rubriek de zoekwoorden en een beschrijving invullen. Hiermee wordt de online vindbaarheid van de website vergroot.

Het kleurschema van de site kan gemakkelijk aangepast worden via het beheerscherm. Op deze wijze kunt u een advertentie website maken die uniek oogt. Het is niet lastig om het script te installeren. Het zal niet veel tijd in beslag nemen om het script te installeren.

Het installatieprogramma bestaat dan ook uit slechts 3 schermen. In het tweede scherm kunt u de database gegevens invullen. U kunt in het 3e dialoogvenster een username en een password invullen. U kunt heel eenvoudig uw website wijzigen met behulp van de beheeromgeving.